havadurum

HER ZAMAN UMUT VAR

2129
Dolar, Euro aldı başını gidiyor; yeni bir kapanma kararı açıklanıyor; sınavlar erteleniyor; şehirlerarası seyahatler yasak; esnaf, pazarcı, köylü ekmeğinin derdinde...
 
Gençlerden de duyduğumuz şey şu: Benim geleceğimin garantisi var mı, varsa nerede?
 
Aşılamaların sekteye uğradığı, medyanın yalan haberler ve parti propagandalarıyla süslendiği şimdide gerçek bilgi Twitter ve Youtube`da dönüyor. Siyasetçilerin ben öyle bir şey demedim dediği her şey Youtube`da 32.gün arşivlerinde ve bazı cesur video üreticilerinin videolarında yer alıyor. Bu noktada cesurca halka doğru bilgi vermeye çalışan tüm siyasetçileri ve medya çalışanlarını yürekten takdir ediyorum. 
 
Tüm Türkiye kırmızı renge dönerken maskeli ancak mesafesiz, ülkeyi karış karış gezip kongreye kongre demeyen herkesi ayakta alkışlıyorum. Sağlık çalışanları geceyle gündüzü karıştırıp, ailesini dahi görmezken ve kaybettiğimiz sayısız sağlık çalışanı varken bu kadar sorumlu(!) davranan herkesi ayakta alkışlıyorum.
 
Önereceğim en harika şeylerden biri AÇ YOUTUBE`U YAZ 32.GÜN ARŞİVİ DİYE HER ŞEY VAR. Bu kadar bilgi bolluğunda GERÇEKLERİ BULMAK İÇİN ÜŞENME.
 
Eğitimin yok edildiği ülkede yaptığı yol ve köprüyle GÖZÜNÜ BOYAMAYA ÇALIŞAN SİYASİLERE GÜVENME. Bil ki eğitim olmazsa yolun da köprün de yeri gelir sana ait olmaz bunu unutma.
 
Yazacak o kadar çok şey var ki...
 
Karamsarlığa düştüğünde BÜTÜN ÜMİDİM GENÇLİKTEDİR DİYEN lideri hatırla.
 
EY TÜRK GENÇLİĞİ diye başlayan Gençliğe Hitabeyi oku. Şunu bil sekseninde de olsan otuzunda da genç hissediyorsan Gençliğe Hitabe senin için.
 
HAYATIMIN HİÇBİR ANINDA KARAMSARLIĞA KAPILMADIM diyen liderin öncülüğünde kurulan ülkene bak ve devam et yaşamaya. Çalmanın çırpmanın, gayriresmi yollardan işini çevirmenin meşrulaştırıldığı düzende EMEĞİ SAVUN SONUNA KADAR.

Ve her zaman emek veren kazanır bunu asla unutma.