yandexmetrikacounter
Geyikli Belediyesi’nden miniklere kreş | Çanakkale Olay

Geyikli Belediyesi’nden miniklere kreş

Geyikli Belediyesi, Başkan Mevlüt Oruçoğlu'nun öncülüğünde ailelerin yükünü hafifletmek ve çocuklara modern, güvenli bir eğitim ortamı sunmak amacıyla yeni bir kreşi hizmete açtı.

195

Geyikli Belediyesi, Başkan Mevlüt Oruçoğlu’nun öncülüğünde gerçekleştirdiği sosyal projelere bir yenisini daha ekledi. İlçede belediye tarafından yapımı tamamlanan kreş, düzenlenen etkinliklerle kapılarını miniklere açtı. Kreşe ilk kez gelen çocuklar, öğretmenleriyle tanışmanın heyecanını yaşarken düzenlenen etkinliklerle keyifli anlar geçirdi. Çocukların neşesi ve yüzlerindeki mutluluk, açılış gününe renk kattı. Yeni eğitim yuvası, hem çocuklar hem de aileler için büyük bir memnuniyet yarattı.

103635_wuciwug_57c7dcf2_geyikli-belediy.jpeg

Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kreşimiz bugün itibarıyla açıldı. Minik yavrularımız, öğretmenleriyle tanışarak ilk kaynaşmalarını gerçekleştirdiler. Çocuklarımızın neşesi ve sevgisi, bizler için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Çocuklarımızın mutlu ve güvenli bir ortamda büyümeleri için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.

103635_wuciwug_f352b728_geyikli-belediy.jpeg

Ailelerimizin yükünü hafifletmek ve evlatlarımızın en iyi şartlarda eğitim almasını sağlamak, belediye olarak en önemli görevlerimizdendir. Gelecekte Geyikli’de yaşayacak çocuklarımızı mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Miniklerimiz için modern, güvenli ve sevgi dolu alanlar oluşturmak, en büyük önceliğimizdir. Kreşimizin Geyikli’mize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde ifade ederek Geyikli Belediyesi’nin çocuk odaklı bu yatırımı, bölgedeki ailelerden tam not aldı.

103635_wuciwug_a328133c_geyikli-belediy.jpeg

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş